Αναζήτηση

Blog > Blog

New Store

Νέο Κατάστημα Passarella στο Γαλάτσι!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στη Βεΐκου 79, στο όμορφο Γαλάτσι! Αυτό είναι το 13ο κατάστημα της αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Passarella και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που επεκτεινόμαστε για να είμαστε ακόμα πιο κοντά σας!

Στο νέο μας χώρο θα βρείτε όλες τις αγαπημένες σας δημιουργίες που έχουν γίνει συνώνυμες με την ποιότητα και τη γεύση της Passarella. Από φρέσκα γλυκά, λαχταριστά κέικ και παγωτά, μέχρι παραδοσιακά ελληνικά γλυκά και εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε περίσταση, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε κάθε γευστική σας επιθυμία.

Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε και να απολαύσετε την αυθεντική εμπειρία Passarella στον ολοκαίνουριο, ζεστό και φιλόξενο χώρο μας.
Και μην ξεχνάτε: κάθε Τρίτη και Τετάρτη, απολαύστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Passarella με έκπτωση 30%! Είναι η τέλεια ευκαιρία να γλυκάνετε την εβδομάδα σας με τις καλύτερες τιμές!

Σας ευχαριστούμε για την συνεχή υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο νέο μας κατάστημα στο Γαλάτσι!

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Κυριακή: 8:00 – 23:00
Διεύθυνση:
Λ. Βεΐκου 79, Γαλάτσι
Σας περιμένουμε!